Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pyöreän pöydän ritarit kokoontuivat Imatralle

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Imatralla kokoontuivat viikon vaihteessa pyöreän pöydän ritarit eli Suomen Round Table-järjestön jäsenet kaksipäiväiseen vuosikokoukseensa. Round Table-yhdistyksen jäseniä oli saapunut kokoukseen pitkälti toista sataa ja mukana on myöskin yhdistyksen kansainvälisen presidentin henkilökohtaisena edustajana Mr. Gordon Hill Englannista.

Suomen Round Table-yhdistyksen presidentti toimitusjohtaja Jyrki Valtanen ja varapresidentti, toimitusjohtaja Jaakko Jahnukainen selvittelivät Round Table-järjestön syntyä ja sen toimintaperiaatteita. Round Table-järjestö on alunperin syntynyt Englannissa 1920-luvun lopulla ja on levinnyt mm. kaikkiin läntisen Euroopan maihin. Yhdistyksen tarkoituksena on laajentaa jäsentensä henkistä näköpiiriä, kehittää heidän yhteiskuntakelpoisuuttaan ja yhteiskunnallista palvelualttiuttaan sekä toimia kansainvälisen ymmärtämyksen ja ystävyyden edistämiseksi.

RT-klubien jäseneksi voidaan valita alle 40-vuotias mies, joka on ammatissaan itsenäisessä tai johtavassa asemassa. Kultakin ammattialalta voidaan klubiin hyväksyä korkeintaan kaksi edustajaa. 40 vuotta täytettyään joutuu jäsen eroamaan, koska RT on nuorten miesten järjestö. Suomessa on RT toiminut vuodesta 1948 lähtien ja nykyisin on maassamme viitisenkymmentä RT-klubia, joissa on yhteensä lähes 1000 jäsentä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit