Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tri Outolemmestä eteenpäin

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Stanley Kubrick, jonka "Tohtori Outolempi" edelleen kiertää maailman elokuvateattereiden ohjelmistossa ja jatkuvasti saa osakseen sekä tavallista innokkaampaa ihailua että vastalauseita, aloittaa ensi kesänä uuden suuren tulevaisuudenkuvauksen, "Matka tähtien taakse".

Kuvaukset aloitetaan elokuussa; ulkokuvaukset Englannissa, Sveitsissä, Afrikassa, Saksassa ja Yhdysvalloissa ja sisäkuvaukset Lontoon studiossa.

Elokuva pohjautuu tänä talvena ilmestyneeseen Arthur C. Clarken tieteisromaaniin, josta kirjailija ja Kubrick yhdessä ovat tehneet käsikirjoituksen.

Tiedemiehenä tunnetun Clarken romaanin tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2001, jolloin kuu jo on tutkittu melko perinpohjin, lukuisia retkikuntia on vieraillut Marsissa ja automaattisia koelentoja on suoritettu lähimain kaikkiin aurinkokunnan suurimpiin planeettoihin.

On myös päästy perille siitä, että vain maapallolla on älyllistä toimintaa ja edistystä. Yksinkertaisempia elämänmuotoja on todettu tosin myös Marsissa, mutta ihmiskuntaan verrattavissa olevia olentoja vain maapallolla.

 – "Matka tähtien taakse" tehdään cineramana ja väreissä. Henkilöjakoa ei vielä ole päätetty, mutta tiettävästi on päätehtävissä ainakin eräitä englantilaisia näyttelijöitä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit