Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lolitoja asemalla – patukalla kuria Kaivotalon pihalla

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Holger Eklund Lehtikuva
"Laillisilla" asioilla – niin ainakin on syytä toivoa – on varmaan suurin osa asemalla liikuskelevista nuorista. Mutta tilannetta tarkkaillaan jatkuvasti, ja jos aihetta ilmenee puuttuvat poliisit asiaan. Nuorimmat hätistetään koteihinsa tarpeen vaatiessa. – Kuvassa jonotusta valokuvauskaapin edessä.
"Laillisilla" asioilla – niin ainakin on syytä toivoa – on varmaan suurin osa asemalla liikuskelevista nuorista. Mutta tilannetta tarkkaillaan jatkuvasti, ja jos aihetta ilmenee puuttuvat poliisit asiaan. Nuorimmat hätistetään koteihinsa tarpeen vaatiessa. – Kuvassa jonotusta valokuvauskaapin edessä. Kuva: Holger Eklund Lehtikuva

Lolitat ovat ilmestyneet rautatieasemalle ja patukka kuria pitämään Kaivotalon aukiolle. Vanha on jo käsite "15- vaan ei 17-vuotias", sillä nyt näyttää valjenneen 10- vaan ei 13-vuotiaiden aika.

Rautatieasemalla kuhkii suomalaisia suurisilmäisiä lolitoja pörröpäisine kavaljeereineen. Isosta siskosta on otettu mallia ja sotamaalaus on sen mukainen, sinistä paksulti luomissa, puuteria naamassa, punaa huulissa.

Heitä on iso joukko, jonka poliisi hajoittaa. Lapset lähtevät, mutta palaavat pian takaisin asemalle toisesta ovesta todeten samalla: – Onneks noi pollarit ei jaksa muistaa pärstää.

Pojat kiertelevät tyttöjä, joiden he ilmoittavat olevan jannuja skotaamassa. Puheet ovat kovat, mutta täysiä lapsia ollaan vielä.

Emme me arvostele näitä lapsia, mutta kysymme, mihin on kotikuri hävinnyt.

Ehkäpä monilla heistä ei kotia olekaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit