Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pitkät hiukset heikentävät poikien työturvallisuutta

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Tyttö vai poika on uusi arvausleikki kadulla liikkuessa, eikä se suinkaan ole liian helppo. Jos ennen kymmenen–neljätoistavuotiaat tytöt halusivat näyttää mahdollisimman poikamaisilta niin nyt ovat osat vaihtuneet.

Yrittäkää arvata oliko tuo juuri teidät tukka tuulessa hulmuten ohittanut, pepitaruudullisiin pitkiin housuihin ja toppatakkiin puettu nuori tyttö vai rolling-stones hiuksinen poika. Mikäli takissa olisi ollut napit, se olisi hieman helpottanut tilannetta.

Mutta jos satuitte ohittamaan hänet läheltä ja huomasitte, että hänellä ei ollut meikkiä eikä hän lemunnut kielolle tai omenankukalle, niin voitte olla miltei varma siitä, että hän oli poika.

 – Ruotsissa pitkät hiukset ovat saavuttaneet suosiota poikien keskuudessa iltameikin kera. Parhaillaan käydään siellä lehtien palstoilla vilkasta keskustelua siitä, onko ammattikoulun opettaja vastuussa, jos oppilas tarttuu hiuksistaan sorviin tai muuhun koneeseen. Toistaiseksi ei olla päästy yksimielisyyteen siitä, onko pojan käytettävä työskennellessään huivia vai hiusverkkoa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!