Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hajasijoituskaruselli käyntiin keskiviikkona

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Atte Matilainen
Varaosakirjanpitoaan varten on Veho Oy ensimmäisenä suomalaisena autoalan yrityksenä hankkinut käyttöönsä automaattisen tietojenkäsittelykoneen. Koneen käynnisti eilen yhtiön johtokunnan puheenjohtajan puoliso, vapaaherratar Dora Aminoff.
Varaosakirjanpitoaan varten on Veho Oy ensimmäisenä suomalaisena autoalan yrityksenä hankkinut käyttöönsä automaattisen tietojenkäsittelykoneen. Koneen käynnisti eilen yhtiön johtokunnan puheenjohtajan puoliso, vapaaherratar Dora Aminoff. Kuva: Atte Matilainen

Valtion virastojen ja laitosten hajasijoituskäsittely aloitetaan eduskunnan valtiovarainvaliokunnassa ensi keskiviikkona ja tarkoituksena on selvittää ensimmäinen käsittely ennen vappua. Käsittelyn pohjana on hallituksen esitys eräiden laitosten ja virastojen siirrosta Kuopioon ja Jokioisiin. Lisäksi on toistakymmentä rinnakkaisaloitetta tai muiden virastojen siirtoa ehdottavia toivomusaloitteita.

 – Hallitus arvioi, että siirtokustannukset olisivat lähes 30 miljoonaa markkaa. Parhaillaan valtionvarainministeriössä valmistellaan uutta arviota siirtokustannuksista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit