Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kouluautot silmätikkuina

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

"Kouluautojen möhläykset tukkivat tiet"

Autokoulurieha on nyt kuumimmillaan. Kesälomien alkamisajaksi on saatava ajokortti. Tämä näkyy myös Helsingin katukuvassa ja – liikenneruuhkissa, sillä ajo-opetusta annetaan myös keskikaupungilla. Kouluautot saavat silloin nyrkinheristyksiä hermostuneilta "ammattitaitoisilta". Kiire olisi, mutta kouluauto törttöilee edessä. Arvaa hyvin, että monien tunteet kuohahtelevat eikä sanoja säästetä saati äänitorvia.

 – Luulevatko autokoulut, ettei ajotaitoa opita muualla kuin keskustan vilkasliikenteisillä kaduilla, kysyy harmistuneena ja kouluautojen aiheuttamiin liikenneruuhkiin täysin työlästyneenä herra Kauko Virtanen. Hän on vanhana kokeneena autonomistajana sitä mieltä, että kouluautoille olisi löydyttävä kuri. Hänen muistaakseen on joskus tehty esityskin siitä, että kouluautot eivät saisi lainkaan lähteä harjoitteluajoilleen ruuhka-aikoina, mutta mitään ei asiasta ole pitkään aikaan kuulunut.

Keskustassa syntyy ruuhkaa helposti muutenkin., miksi kouluautojen täytyy vielä omalta osaltaan olla niitä synnyttämässä, herra Virtanen toteaa. Tyypillinen on hänen mielestään Yrjönkadun, Pikku-Roobertinkadun ja Iso-Roobertinkadun risteys, jossa toisinaan saattaa olla yht'aikaa viisi kuusikin kouluautoa rykelmässä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit