Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuuden kultalevyn veljekset The Everly Brothers

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
The Everly Brothers, USA
The Everly Brothers, USA

The Everly Brothers tuntuvat monen nykyaikaisen nuoren mielestä jo aikansa eläneeltä. Ruskeatukkaisilla veljeksillä Don ja Phil Everlyllä on kuitenkin niin melkoinen ura takanaan, ettei heitä voi olankohautuksella sivuuttaa.

Vuosien 1957–61 välillä pojat ovat saaneet kuusi kultaista levyä, ja useana vuonna heidät on valittu Yhdysvaltojen parhaaksi lauluyhtyeeksi. Everlyt edustavat nimenomaan musiikissaan laulullista suuntaa, silti heillä on myös nopeita ja vetäviä levytyksiä.

Ensimmäistä kultalevyä "Bye bye love" seurasivat "Wake up little Susie", "All I have to do is dream" ja "Bird dog/Devoted to you". Vuodelta 1961 on viimeisin "Cathy's down". Muita 60-luvun menestyslevyjä ovat Englannissa ykkösiksi nousseet "Walk Right Back" ja "Temptation". Meillä muistetaan myös hyvin tunnelmoivat "So sad" ja "Crying in the Rain". Sävelmät ovat yleensä olleet veljesten omia.

The Everly Brothers on lauluyhtye, jota vuosien mittaan on jaksanut jatkuvasti kuunnella. Olkoonkin, että he otsatukattomina jo edustavat nykyaikaiselle beat-nuorelle enemmän viihdelinjaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit