Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Prinssi Khan saa Suomesta pian kauniin Scatoulitcansa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Prinssin Khanin uusi lelu odottelee houkuttelevasti hohtavin kyljin matkaa halki Euroopan. Vator Oy:n toimitusjohtaja Jussi Nemes (kuvassa) totesi, että uudesta Scatoulitcasta on pyritty tekemään luokassaan maailman paras. Prinssi Khanin veneet kantavat kaikki samaa nimeä. Tämä on järjestyksessä neljäs.
Prinssin Khanin uusi lelu odottelee houkuttelevasti hohtavin kyljin matkaa halki Euroopan. Vator Oy:n toimitusjohtaja Jussi Nemes (kuvassa) totesi, että uudesta Scatoulitcasta on pyritty tekemään luokassaan maailman paras. Prinssi Khanin veneet kantavat kaikki samaa nimeä. Tämä on järjestyksessä neljäs. Kuva: Lehtikuva

Jollaksessa rakennettu kilpapurjevene Napolin MM-kilpailuihin

Todellinen kaunotar odottelee jollakselaisessa veneveistämössä isäntäänsä. Tapaaminen ei enää ole monen päivän takana. Kaunotar on vene, 5,5-metrinen kilpapurjehtija Scatoulitca IV, ja isäntä on prinssi, purjeveneisiin mielistynyt Sadruddin Khan. Rahamiehen satu on saanut sijansa Pohjolan perillä. Vene viedään lähipäivinä lautalla Travemündeen ja autolla Keski-Euroopan halki. Lähiaikoina saavat sen hohtavat mahonkikyljet maistaa Välimeren maininkeja. Prinssi Khan vie veneensä ensiksi Napoliin, jossa on toukokuussa regatta ja maailmanmestaruuspurjehdukset.

Jollaksessa sijaitseva Vator Oy:n veneveistämö on aikaisemmin rakentanut kilpaveneitä, joiden menestys suurissa kansainvälisissä kilpailuissa on alkanut tuoda Suomeen kalliita erikoistilauksia. Sellaisesta on kysymys tallakin kertaa. Jokainen kilpapurjevene pyritään tekemään maailman parhaimmaksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit