Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaupunginvaltuusto kannattaa Vuosaaren liitosta Helsinkiin

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Totta kai tässä on jotakin mätää, sanoi valt. Hakulinen (sdo) eilen illalla, kun Helsingin kaupunginvaltuusto yritti kiireellä käsitellä Vuosaaren Helsinkiin liittämisasiaa. Tämä tarkoittanee, että kaikissa asioissa on jotakin mätää, mutta mitäpä siitä.

Vuosaaren liittämisestä Helsingin kaupunkiin käytiin parituntinen kiivaanpuoleinen keskustelu, jonka aikana erityisesti ruotsalainen valtuustoryhmä vaati tietoa niistä arvattavasti valtavista investoinneista, joihin Helsingin kaupunki sitoutuu, jos valtioneuvosto suostuu Vuosaaren yhdistämiseen kaupungin alueeseen.

Lisäksi ihmeteltiin sitä kiirettä, jolla kaupunginhallitus ja Helsingin maalaiskuntakin on tätä asiaa ajanut sekä sitä, että asian valmistelu ja selvittely on hoidettu yksinomaan virkamiestasolla.

Ruotsalaista ryhmää tietenkin huolestutti myös se mahdollisuus, että Helsingin maalaiskunnasta tämän liitoksen vuoksi tulee yksikielinen eli puhtaasti suomenkielinen kunta. Tätä asiaa ei tosin yhdessäkään puheenvuorossa mainittu, ei ruotsinkielisellä sen paremmin kuin suomenkieliselläkään taholla.

Loppujen lopuksi valtuusto päätti ilmoittaa lausuntonaan Uudenmaan lääninhallitukselle, että Vuosaari liitettäisiin kaupunkiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit