Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ulkomaille matkustavia n. 15 % entistä enemmän

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Ulkomaille matkustavien määrä on viime keväästä kohonnut yli kymmenen prosenttia eri matkatoimistoista saatujen alustavien tietojen mukaan. Passitoimistossa arvellaan toukokuun loppuun mennessä myönnettyjen passien määrän ylittävän viimevuotisen noin 15 prosentilla.

Suurin lisäys on tullut yksityisautoilla tapahtuvaan matkailuun. Vielä tällä hetkellä pystyvät autolautat kuljettamaan länteen suuntautuvan henkilöautovirran, mutta kesä- ja heinäkuun aikana on odotettavissa pulaa autolauttapaikoista. Myös Neuvostoliittoon tapahtuva yksityisautomatkailu on lisääntynyt voimakkaasti.

Seuramatkoista ovat suurimman suosion saavuttaneet niin sanotut lepomatkat. Näiden ryhmälentoina tehtävien matkojen tärkeimpiä kohteita ovat Mallorca, Italia, Kreikka ja Jugoslavia. Erityisesti Jugoslaviaan ja Kreikkaan suuntautuva turistiliikenne on kasvanut suomalaisen lentoyhtiön aloitettua suorat lennot Dubrovnikiin ja Ateenaan.

Linja-autoilla tapahtuva ryhmämatkailu on pysynyt suurin piirtein viimevuotisella tasolla. Ainoastaan Leningradiin tapahtuneessa pääsiäisliikenteessä oli melkoista kasvua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit