Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tulinen kiire ja kova paine kuuluu ambulanssimiehen työhön

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Matti Tapola Lehtikuva
Hälytys on tullut ja miehet lähtevät ambulanssillaan liikkeelle Kallion paloasemalta, jonne on sijoitettu Helsingin palolaitoksen ambulanssikeskus. Siellä on neljän auton lisäksi vara-autoja otettavaksi käyttöön tarpeen tullen. Kuvassa lähtevät sairaankuljetukseen palomiehet Esa Syrjänen ja Unto Blom.
Hälytys on tullut ja miehet lähtevät ambulanssillaan liikkeelle Kallion paloasemalta, jonne on sijoitettu Helsingin palolaitoksen ambulanssikeskus. Siellä on neljän auton lisäksi vara-autoja otettavaksi käyttöön tarpeen tullen. Kuvassa lähtevät sairaankuljetukseen palomiehet Esa Syrjänen ja Unto Blom. Kuva: Matti Tapola Lehtikuva

Aina menossa tai ainakin valmiina menoon ovat Helsingin palolaitoksen ambulanssit.

Kallion aseman hälytyskeskuksessa istuu vuorokauden ympäriinsä mies, ottaa vastaan tilauksia ja lähettää autot liikkeelle tai ilmoittaa määräyksen radiopuhelimella liikkeellä oleviin autoihin.

Ambulanssimiesten ja autojen paine on kova. Parhaina päivinä kuljetuksien luku lähenee sataa, mutta autoja on vain kolme varsinaista sairasautoa ja kolme tapaturma-autoa. Paine on liian kova, toteavat palomiehet.

Kaikki kuljetukset kyllä hoidetaan, vaikka joskus ei voi mitään sille, että potilaat joutuvat odottamaan tuntejakin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit