Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Dagens Nyheter puntaroi "Huomioitsijan" kirjoitusta

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Taiteilija Kari Suomalainen käväisi eilen iltapäivällä Kansallisteatterin pääjohtajan, prof. Arvi Kivimaan pakeilla allekirjoittamassa sopimuksen, joka merkitsee uutteran "pöytälaatikkokirjailijan" astumista julkisuuteen huvinäytelmän tekijänä.
Taiteilija Kari Suomalainen käväisi eilen iltapäivällä Kansallisteatterin pääjohtajan, prof. Arvi Kivimaan pakeilla allekirjoittamassa sopimuksen, joka merkitsee uutteran "pöytälaatikkokirjailijan" astumista julkisuuteen huvinäytelmän tekijänä. Kuva: Lehtikuva
(Hels. San. kirjeenvaihtajalta) Tukholma, 17. 5.(UPI)

Ei voida välttyä siltä, että Neuvostoliiton ja Suomen ystävällisiin suhteisiin liittyy jossain määrin komplikaatioita näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa", kirjoitti Dagens Nyheter maanantaina pääkirjoituksessaan, jonka otsikkona oli "Vääristynyt käsitys Suomesta".

"Myös 1960-luvun maailmaa vaivaavat muutamat klassilliset kompastuskivet: historialliset kokemukset, erilainen yhteiskuntajärjestelmä, resurssien täydellinen tasapainottomuus.

Kukin näistä tekijöistä riittää yksinään vaikeuttamaan harmonista yhteiselämää ja Neuvostoliiton ja Suomen tapauksessa ne esiintyvät kaikki. Mutta pahempaa on, että toinen osapuoli on harvoin sodanjälkeisenä aikana yrittänytkään käyttäytyä korrektisti."

Viimeksi on Neuvostoliiton puolueen äänenkannattaja Pravda hyökännyt ties kuinka monennen kerran Suomen sosialidemokraattien puoluejohtoa vastaan sen "Neuvostoliittoa kohtaan suunnatun epäluulon ja vihamielisyyden" vuoksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit