Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vapaa olutanniskelu vähentäisi maidon juontia

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Me olemme Suomessa saaneet kokea, että alkoholivaurioita ei voida torjua pelkästään lainsäädännöllä tai tilapäistoimenpiteillä, vaan tarvitaan pitkäaikaista kansankasvatustyötä, sanoi pääministeri Johannes Virolainen esitelmöidessään Suomen raittiusliikkeen keskeisistä tavoitteista Uumajassa helatorstaina.

 – Olutanniskelusta 1930-luvulla ja myöhemminkin saadut kokemukset eivät ole olleet rohkaisevia lukuunottamatta alkoholiliikkeen Kantaravintolat-nimisen tytäryhtiön kymmenkuntaa korkeatasoista ravintolaa. Ne ovat parin vuoden kokeiluajan kuluessa täyttäneet niihin kohdistetut odotukset.

Kun samaa ei voida sanoa yksityisten eikä edes eräiden yleishyödyllisten yritysten olutravintoloista. On syytä tyytyä Kantaravintoloiden toiminnan kokeilumielessä tapahtuvaan asteittaiseen laajentamiseen.

Vapaa olutanniskelu vapaasta myynnistä puhumattakaan toisi mukanaan ennalta arvaamattomat haittavaikutukset. Lisäksi se ajanmittaan vähentäisi maidon kulutusta, joka meillä on maailman korkein oluenkulutuksen ollessa vähäisimpiä, sanoi pääministeri Virolainen esitelmässään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!