Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yleisöltä: Tupakointi autossa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Meillä on linja-autoissa matkustaville suurena haittana tupakansavu, jota takana istujat tupruttavat välittämättä kanssamatkustajista. Sanovat vaan, mehän poltamme takana.

Kuinka naurettava sellainen selitys on, sen he tietävät itsekin. Minä, tämän kirjoittaja, en ole ainoa joka kärsin kovasti savusta autossa ja joka paikassa.

Suuri laatikko täynnä ihmisiä, ilma lopussa, ei aukkoa missään. Joku vetää piippua, sikaaria ja pillisavuttajia on siellä jopa naisia.

Meitä on paljon jotka kärsimme hengitysvaikeuksia, tulemme sairaaksi noista savuista, tulee niin paha olo, ettei sitä siedä. Mutta minkäs teet, takana saa tupakoida, sanotaan, vaikka se savun katku tulee eteen ensimmäisistä vedoista.

Miksi meidän, jotka maksamme saman maksun, pitää kärsiä moista terroriaa? Eivätkö ne haisuttajat voi olla sitä aikaa ilman nikotinia, jonka istuvat siinä umpinaisessa laatikossa, pitääkö heidän sallia piinata kanssamatkustajiaan?

Tehkää arv. liikennöitsijät kokouksessanne sellainen päätös, ettei saa polttaa autossa. Ei siellä toisinaan saa ikkunaakaan raottaa, kun joku valittaa vetoa.

Joudun pakolla käyttämään linjuria, en pääse muulla pelillä täältä maalta ja jo autolle mennessä alan voida pahoin pelkästä ajatuksestakin, että siellä taas sauhutetaan.

Jollette tupakoitsijat voi olla sitä aikaa ilman, kun autossa istutte, niin pankaa poskeenne ja syökää tai imeskelkää sitä ihanuutta, mutta älkää sauhuttako.

Mielipidekirjoitus Helsingin Sanomissa

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!