Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lemissaaren kohdalla Lauttasaaren oma eritasoristeys Jorvaksentielle

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lemissaaren kohdalla on Jorvaksentiessä ainoa Lauttasaarta täydellisesti palveleva liikenneristeys. Oikeassa laidassa näkyy Lemissaarentien alkupäätä.
Lemissaaren kohdalla on Jorvaksentiessä ainoa Lauttasaarta täydellisesti palveleva liikenneristeys. Oikeassa laidassa näkyy Lemissaarentien alkupäätä.

Jorvaksentie on Lauttasaaren läpikulkutie, joskin se palvelee myös tätä kaupunginosaa. Lauttasaaren asukkaiden liikennetarpeita varten on Lemissaaren kohdalle tehty eritasoristeys, joka onkin ainoa ja täydellinen Lauttasaaren liikennettä palveleva Jorvaksentien risteys.

Syyskuun alussa uuden Lapinlahden sillan pitäisi olla valmiina ja siihen mennessä pitäisi myös Lemissaaren tien olla sellaisessa kunnossa, että mm. osa liikennelaitoksen Lauttasaaren linjan autoja voi ajaa Lemissaaren risteyksen kautta kumpaankin suuntaan. Liikennelaitoshan siirtää linjojen 23 ja 24 A liikenteen syyskuun alusta uudelle Lapinlahden sillalle, koska Lauttasaaren vanha silta on jo kauan ollut ylikuormitettu. Lemissaaren risteys ja Lauttasaarentie yhdistetään rakentamalla Lemissaarentie kaduksi. Lemissaarentien jatkoksi rakennetaan uusi läpikulkukatu Lauttasaarentieltä Tallbergin puistotielle ja siltä edelleen Särkiniementien ja Perttulantien risteykseen. Helsingin kaupunginhallitus on hyväksynyt tänä keväänä tämän suunnitelman, joka edellyttää, että uudelle kadulle otetaan tilaa puistoksi varatulta alueelta. Uusi katu aiheuttaa risteysjärjestelyjä myös Tallbergin puistotiellä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit