Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Timo Mäkinen sai ajokortin!

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Timo Mäkinen on nyt täysivaltainen autoilija Englannissakin läpäistyään brittiläisen autokoulun kaikella kunnialla.
Timo Mäkinen on nyt täysivaltainen autoilija Englannissakin läpäistyään brittiläisen autokoulun kaikella kunnialla.
Lontoo, 3. 6. (Olli Kivinen)

Englanti tunnustaa torstaista lähtien virallisestikin, että Timo Mäkinen osaa ajaa autoa, sillä hän sai ajokorttinsa suoritettuaan englantilaisen ajokokeen Oxfordissa keski-Englannissa parhaaseen aamuruuhka-aikaan.

Varsinainen ajo sujui kommelluksitta, ja Mäkinen tunnusti erään iltapäivälehden kertoman mukaan, että hän oli käyttänyt pientä kikkaa ollakseen varma hyväksymisestä. Hän käänsi ajon alkaessa peruutuspeilin sellaiseen asentoon, että hänen täytyi liikuttaa päätään vilkaistakseen siihen - tämä siksi, että tarkastaja olisi huomannut hänen todella seuraavan liikennettä myös auton takana.

Oxfordilaiset eivät nähneet Mäkisen ajavan huipputrimmattua ralliautoa vaan hieman suurempaa perheautoa, ja ajon jälkeen tarkastaja H. J. Pearce teki puolen tusinaa kysymyksiä Englannin tieliikennemääräyksistä. Mäkinen totesi jälkeenpäin, ettei koe ollut lainkaan hankala.

Timo Mäkinen saapui Englantiin keskiviikkona Helsingistä ja sanoi käyttäneensä lentomatkan jokaisen minuutin Englannin liikennesääntöjen lukemiseen. Nämä säännöt poikkeavat huomattavasti vastaavista säännöistä muualla maailmassa.

Englannin ajo-opetukseen sisältyy myös edelleen käsimerkkien antaminen. Pelkäsin, että koe muodostuisi minulle vaikeanlaiseksi, sanoi Timo, sillä mannermaalla ei käytetä käsimerkkejä ja vaatimukset ajokokeissa ovat varsin poikkeavat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit