Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helikopteri putosi keskelle Helsinkiä

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Helikopterin ainoaksi ehjäksi esineeksi näyttää jääneen vesilaskutelineen kuminen kelluke.
Helikopterin ainoaksi ehjäksi esineeksi näyttää jääneen vesilaskutelineen kuminen kelluke.

Kuvauslennolla ollut helikopteri putosi 1. helluntaipäivän iltapäivällä keskelle vilkasliikenteistä Fabianinkatua murskaantuen täydellisesti.

Kone pyörähti räystään yli rikkoen talon ullakkokerroksen ikkunoita ja putosi kuin kivi jalkakäytävälle Fabianinkatu 38:n eteen vastapäätä Metsätaloa. Koneen ohjaaja jäi kadulla poikittain olevan lähes ylösalaisin jääneen koneen rungon alle. Kaksi matkustajaa paiskautui rappukäytävään ja ohjaajan 6-vuotias poika hylyn viereen.

Onnettomuus tapahtui klo 15.25. Onnettomuuspaikalla oli vilkas sunnuntai-iltapäivän liikenne ja eräs jalankulkija pelastautui nipinnapin juoksemalla putoavan koneen alta.

 – Onnettomuuden perussyynä lienee ollut pyrstörootterin hajoaminen, jolloin siitä oli irronnut mm. toinen lapa kokonaan. Mutta sitä onko roottorin rikkonut joku vieras esine, esimerkiksi kamera, tai onko syynä ollut itse koneessa esiintynyt vika, on vaikea lopullisesti sanoa ennenkuin tutkijalautakunta on antanut virallisen lausuntonsa.

Tietysti asiaan olisi saatu parhaiten selvyys, jos ohjaaja olisi voinut radiollaan ilmoittaa edessä olevasta pakkolaskusta ja sen syistä lennonjohdolle silloin, kun hän ehkä minuutin ajan vaurioituneella roottorin ympäri kieppuvalla koneellaan yritti pakkolaskua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit