Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pohjoinen kauneus valttia missikisassa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Vaalea suomalainen kaunotar Virpi Miettinen sijoittui lauantai-iltana toiseksi Nizzan kasinolla pidetyissä Miss Eurooppa -kilpailuissa.

Euroopan kauneimmaksi kruunattiin vaalea stuttgartilainen mannekiini Juliana Herm, ja kolmanneksi valittiin Ruotsin Ingrid Norman. Neljännen sijan sai Espanjan edustaja. Onnellisella voittajalla Juliana Hermillä on vaaleat hiukset ja vihreät silmät. Hän harrastaa autoilua ja hän unelmoi filmitähden urasta. Neiti Herm sanoi, että ellei hän onnistu filmiuralla, hän yrittää löytää hyvän ja komean miehen puolisokseen. Euroopan kauneimman mitat: pituus 172 m, paino 53 kiloa sekä ympärysmitat 92-58-90.

Voittajatar sai palkinnoksi tuhat dollaria ja minkkiturkin sekä kunnian edustaa Eurooppaa Miamissa, Floridassa ensi kuussa pidettavissä Miss Universum -kilpailuissa.

Miss Suomi Virpi Miettinen ei ollut pettynyt toisesta sijastaan. Helsinkiläinen mannekiini sanoi haluavansa matkustaa niin paljon kuin mahdollista toivoen pääsevänsä vierailemaan Kreikkaan ja Yhdysvaltoihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit