Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingissä asuu halvimmin kaupungin vuokra-asunnossa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Kalleinta on asua Helsingissä ilman aravaa rakennetussa vuokrahuoneistossa, halvimmalla pääsee kaupungin vuokra-asunnossa, kun taas omassa huoneistossa asuminen on ensimmäisen vuoden asumiskustannuksiltaan suurin piirtein yhtä kallista aravatalossa kuin ilman aravaa rakennetussa talossa, kävi ilmi asunnon tarvitsijain asemaa ja asunnon hankkimisen rahoittamista käsittelevässä keskustelussa.

 – Helsingissä v. 1963 valmistuneissa keskuslämmitystaloissa, jotka oli rakennettu ilman aravalainaa, oli neliövuokra keskimäärin 7:26 mk/m2/kk. Kun ns. hoitomenojen osuus on n. 1:30 mk/m2/kk. Tämä merkitsee sitä, että esim. pienen perheasunnon, jonka pinta-ala on 65 m2, kuukausivuokraksi tulee n. 470 mk/kk.

 – Helsingissä kaupungin uusissa vuokrataloissa vuokra on keskimäärin 3:70 mk/m2/kk, mikä tekee 65 m2:n huoneiston asumiskustannukseksi kuukaudessa 240 mk. Uusissa aravalainoitetuissa vuokra-taloissa on keskimääräinen vuokra taas 4 mk/m2/kk eli 65 m2:n huoneistossa 260 mk kuukaudessa. Vanhemmissa vuokra-asunnoissa on neliövuokra luonnollisesti alhaisempi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit