Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ennennäkemätöntä taitolentoa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Sankat yleisöjoukot saapuivat seuraamaan Kaivopuistoon järjestettyä lentonäytöstä. Trainer-kone suorittamassa matalataitolentoa.
Sankat yleisöjoukot saapuivat seuraamaan Kaivopuistoon järjestettyä lentonäytöstä. Trainer-kone suorittamassa matalataitolentoa. Kuva: Lehtikuva

Koko Helsingin kaupunki näytti olleen liikkeellä eilen illalla Kaivopuistossa, kun Siniset enkelit esittivät siellä taitolentoaan. Moniin kymmeniintuhansiin nouseva näytösyleisö koki unohtumattoman elämyksen seuratessaan ainutlaatuisia lentoesityksiä – lentoesityksiä, jollaisia ei aikaisemmin Suomessa ole nähty. Lähellä äänennopeutta kiitävä koneryhmä pystyi uskomattomiin taidonnäytteisiin, joita ei tee mahdolliseksi yksin hyvät koneet, vaan niiden ohjaimissa on oltava myös mestarin käsi.

 – Ohjelma jatkui minuutintäsmällisesti ja yleisön eteen saapui Piper Cupin hinaamana Havukka-purjekone sekä kohta sen jälkeen ilmestyi lentoperämies Seppo Saario Trainer-koneineen. Hän aloitti taitolento-ohjelmansa nopeilla vaakakierteillä. Sitten seurasi yhtenä ketjuna vaaka-, syöksy- ja nousukierteitä, ulkopuolisia liikkeitä selälläänlentoa jne. Saarion taitolento oli kauniisti suoritettua ja taitavasti hallittua ja lisäksi useat liikkeet hän teki pinnassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?