Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Vierinkivien" Yyterin-vierailu

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Juhannustanssit alkavat Yyterissä, ja pysäköintitilaa mitataan hehtaareissa. Autoja on tuhansittain, ja hehtaareista huolimatta on parasta mennä aikaisin, että saa autonsa hyvään paikkaan.
Juhannustanssit alkavat Yyterissä, ja pysäköintitilaa mitataan hehtaareissa. Autoja on tuhansittain, ja hehtaareista huolimatta on parasta mennä aikaisin, että saa autonsa hyvään paikkaan.
Pori, sunnuntaina.

The Rolling Stones-yhtyeen esiintyminen Yyterissä juhannusjuhlissa ei saanut odotetusti yleisöä liikkeelle. Viranomaisten arvion mukaan väkeä oli n. 10.000–12.000. Kun ottaa huomioon, että normaaleina juhannuksina Yyterissä on ollut juhannuksenviettäjiä n. 7.000 henkeä, ei yleisömäärän lisäys vastanne niitä suuria kuluja mitä "kivien" saapuminen aiheutti.

Järjestys juhlapaikalla sujui moitteettomasti. Yhtyeen esiintyminen myöhästyi jonkin verran johtuen siitä, että Turkuun saapunut lentokone oli myöhässä. Järjestysmiehet olivat muodostaneet tiukan ketjun esiintymislavan eteen yhtyeen saapuessa maastoautolla paikalle.

Yhtyeen innokkaimpia ihailijoita pyörtyi kuusi kappaletta, jotka jouduttiin kuljettamaan paikalla sijainneelle ensiapuasemalle. Pyörtymisiin oli vaikuttamassa myös varmasti kova tungos esiintymislavan välittömässä läheisyydessä.

 – Hotelli Seurahuoneella, jossa oli "kivien" lehdistövastaanotto ja jossa heidän oli määrä yöpyä, yrittivät nuoremmat ihailijattarista kiivetä sisään parvekkeiden kautta, mutta portierin vakuutuksen mukaan kaikki sujui siitä huolimatta kahnauksitta. Ainoaksi kitkaksi poikien ja hotellin välillä muodostui ruokailu. Yhtye ilmoitti olevansa nälkäinen ja haluavansa aterioida Turussa. Mutta koska tällaisiin järjestelyihin ei ollut aikaisemmin varauduttu ja koska hotellin keittiö oli jo suljettu, ei Seurahuoneella voitu tehdä asian hyväksi mitään.

Nälkäisin pojista lähti syömään hotelli "Turkuun" ja muille tuotettiin sieltä ruoka. Yhtye äkämystyi tästä kuitenkin siksi paljon, että majoittui yöllä Yyteristä palattuaan Seurahuoneen sijasta "Turkuun".

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit