Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruokatunnilla lastentalossa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Arabian lastenkoti oli mieluisa nähtävyys rouva Rozalia Ochabista (vas.), joka tapasi siellä mm. pienet kokit Sirpan ja Pasin. Kodin johtajatar Grete Ahlberg (oik.) toimi oppaana. Kuvassa keskellä tulkki rouva Alicja Dawnis. Takana näkyy rouva Anita Hallama.
Arabian lastenkoti oli mieluisa nähtävyys rouva Rozalia Ochabista (vas.), joka tapasi siellä mm. pienet kokit Sirpan ja Pasin. Kodin johtajatar Grete Ahlberg (oik.) toimi oppaana. Kuvassa keskellä tulkki rouva Alicja Dawnis. Takana näkyy rouva Anita Hallama. Kuva: Lehtikuva

Rouva Ochabilla oma ohjelma

Samaan aikaan kun presidentti Ochab vieraili eduskuntatalossa, rouva Rozalia Ochab tutustui Wärtsilä -yhtymän Arabian tehtaisiin ja ihasteli pienten palleroisten päiväkotia Arabianmäellä. Erityisesti rouva Ochab on kiinnostunut sosiaalisista kysymyksistä, ja niinpä hän olisi vieraillut lastentalossakin vaikka kuinka kauan, jos kiireinen aikataulu olisi antanut myöten. Kaikkiaan kesti Arabian-vierailu kiireestäkin huolimatta melkein kaksi tuntia. Virkeästi asioita kyselevän rouva Ochabin isäntänä ja oppaana oli toimitusjohtaja dipl.ins. Gunnar Ståhle. – – Lapset popsivat hernekeittoa ja kaurapuuroa ja maissikiisseliä hyvällä ruokahalulla, kun vieras täti tuli taloon. Heille jaettiin laatikollinen puolalaisia leikkikaluja vierailun päätteeksi. – Leikki-iässä on vielä myös rouva Ochabin neljästä tyttärestä nuorin. Hän on vasta 12 -vuotias.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit