Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Radio- ja tv-invaasio Tallinnaan

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Suoran laivayhteyden avautuessa lähipäivinä Tallinnaan, on sinne odotettavissa todellinen suomalaisten joukkoryntäys.

Vanhat muistot mielessä ja nyky-Tallinnan näkemisestä uteliaina lähtevät myös liikkeelle radio ja televisio monenlaiset ohjelma-aiheet matkaeväänään.

Tämän kuun 16 päivänä lähtee toimittaja Oke Jokinen kuusihenkisen filmausryhmän kanssa Tallinnaan tehdäkseen Mainos-televisiolle kaksi kuvausta ja radiolle ohjelmaa laulujuhlien tiimoilta.

Olen itse käynyt Tallinnassa useasti ennen sotia ja tunnen kaupungin melko hyvin. Tältä pohjalta olen laatinut käsikirjoituksen ohjelmaan, jossa entiset Tallinnan kävijät muistelevat menneitä ja tarkastelevat nykyisyyttä.

Toisessa kuvassa pyrimme kuvaamaan virolaisen omakotitalossa asuvan perheen elämää ja työskentelyä, kertoo toim. Jokinen suunnitelmistaan. Aikaa olemme varanneet noin kaksi viikkoa. Teknillistä ja asiantuntija-apua on luvassa Tallinnan radiolta, joten yhteistyötä on syntymässä silläkin alalla.

Radiota varten toim. Jokinen laatii pari ohjelmaa laulujuhlilta, jonne on ennakkotietojen mukaan lähdössä n. 450 suomalaista laulunystävää. Joukossa on monia, jotka ovat osallistuneet juhlille vuosia sitten, ja heitä on tarkoitus haastatella myös tv-lähetystä silmällä pitäen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit