Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hidasta ja hankalaa tulee Meilahden "Hiltonin" käyttöönotto olemaan

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Erkki Laitila
Tälle Runebergin- ja Haartmaninkatujen kulmaan rajoittuvalle nykyisin pysäköintiin käytetylle alueelle suunnitellaan uusinta yliopiston sairaalaa.
Tälle Runebergin- ja Haartmaninkatujen kulmaan rajoittuvalle nykyisin pysäköintiin käytetylle alueelle suunnitellaan uusinta yliopiston sairaalaa. Kuva: Erkki Laitila

Meilahden uusi suursairaala, jonka parin kuukauden kuluttua pitäisi osiltaan käynnistyä, etsii parhaillaan alkua henkilökunnalleen. Haettavana on tällä hetkellä kymmenkunta lääkärinvirkaa ja hoitohenkilökunnan "iskuryhmän" hakuaika päättyi äskettäin. Vielä tässä vaiheessa on saamiemme tietojen mukaan näyttänyt siltä, että avoinna oleviin virkoihin on ollut halukkaita, mutta tulevaisuuden povataan tuovan pahanlaatuisia vaikeuksia. Keväällä perustettiin sairaalaan 1683 virkaa, joista puolisentoistatuhatta varsinaisia klinikan henkilökunnan virkoja. Tämä on suurempi määrä kuin maassamme on milloinkaan kerralla tarvittu alan koulutuksen saanutta väkeä. Jo tästäkin syystä on Meilahdessa lähdettävä liikkeelle vähitellen. Rakennustoimikunta luovuttaneen sairaalan syyskuun aikana. Ensimmäiset potilaat pääsevät sisään loka-marraskuun vaihteen tienoilla. Pahimpana jarruna Meilahden "Hiltonin" ja yleensä HYKS:n uusien klinikoiden käyttöönotolle on hoitohenkilökunnan asuntokysymys. Rakennustoimikunnalla on sen järjestämiseksi olemassa ohjelmansa jonka mukaan Niemenmäkeen rakennettaisiin kolmisensataa huoneistoa käsittävä asuntoalue, mutta määrärahat näyttävät olevan varsin tiukassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit