Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Petri Vähäsarja: Lautalla minifestareille

Ihmiset
 
Mikko Mattlar
Palstalla haastatellaan
ajankohtaisia ihmisiä
Petri Vähäsarja
Petri Vähäsarja

 

Seurasaaren selällä sijaitsevassa Mustasaaressa järjestetään tänään Saaressa soi -minifestivaali. Saaren toimintakeskuksen terassilla esiintyvät sielukasta elektronista musiikkia esittävä White Balance sekä folkartisti Vähäsarja.

Petri Vähäsarja, millaista musiikkia teet?
"Aika minimalistista ja lyriikkapainotteista. Rauhallista ja akustista musiikkia, jota on kutsuttu unenomaiseksikin. Yleensä esiinnyn yksin, mutta Mustasaaressa kanssani esiintyy kanteleensoittaja Saara Arponen, joka on serkkuni."

Ensimmäinen levysi tuli kevättalvella ulos. Millaisen vastaanoton se sai?
"Se sai ihan hyviä arvioita, ja keikoilla ihmiset ovat tulleet kiittämään. Tärkeintä on kuitenkin, että olen itse siihen tyytyväinen. Olen otettu siitä, jos yleisö tykkää, mutta vastaanotto ei välttämättä ole olennaisin asia."

Millainen paikka Mustasaari on?
"Esiinnyin siellä myös viime kesänä. Saaressa oli lampaita ja ympärillä meri, joten se vaikutti tosi idylliseltä ja inspiroivalta esiintymispaikalta."

Vähäsarja ja White Balance Saaressa soi -minifestareilla Mustasaaressa klo 17. Vapaaehtoinen pääsymaksu. Lauttayhteys Mustasaareen lähtee Eteläisen Hesperiankadun päästä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit