Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hanna Aro-Heinilä parantaa satuttamalla

Elämä kulkee eteenpäin, kun veri ja maito virtaavat

Ihmiset
 
Ville Vanhala
Mun juttu: Kuppari-Hanna poistaa pahat jemmat
Mun juttu: Kuppari-Hanna poistaa pahat jemmat
Kuppari Hanna Aro-Heinilä oppi kuppaamisen salat vanhoilta mestareilta. Hän uskoo, että kuppaus poistaa ihmisestä merkittävän määrän kuona-aineita. HSTV:n Mun juttu -sarjassa tavataan ihmisiä, jotka ovat löytäneet oman juttunsa.
HSTV:n Mun juttu -videosarjassa ihmiset esittelevät asioita, joista on tullut heidän intohimonsa.

 

"Olen kuppari, en filosofi enkä karismaattinen parantaja. Uskon, että elämä etenee luonnonlakien mukaan ja kuppaus on luonnonlakien alaista toimintaa.

Kun vierailin aikoinani Venäjän Aunuksella, niin sain haavan jalanpohjaani. Paikallinen vanha nainen tuli painamaan nyrkkinsä jalkani päälle ja tunsin, miten sähkövirta kulki varpaistani polveen asti. Veren pysähtyessä haavani vuoto tyrehtyi.

Sen jälkeen en ole enää kokenut, että minun pitäisi vastustaa jotain sellaista, mitä ei pysty älyllisesti selittämään.

Päätin ruveta kuppariksi.

Kun aloitin kuppauksen 13 vuotta sitten, niin minua hieman pelotti satuttaa toista ihmistä. En ollut aivan varma siitä, osaanko lyödä kuppauskirveellä sopivan syviä haavoja kupattavan ihoon. Pääsin kuitenkin satuttamisen pelon yli, kun ymmärsin, että kuppauksessa satuttaminen on hoitamista.

Olen perehtynyt kuppaukseen vanhojen kansanparantajien opissa. Samalla olen syventänyt tietoisuuttani vaisto- ja unimaailmastani. Minun kuten kaikkien muidenkin sisällä elää ihmisnisäkäs. Se on osa minua ja kunnioitan sitä paljon.

Juha Metso
Hanna Aro-Heinilä ei enää pode kupatessaan satuttamisen pelkoa.
Hanna Aro-Heinilä ei enää pode kupatessaan satuttamisen pelkoa.

Kuppaaminen lievittää erilaisia ruumiin vaivoja, mutta mielestäni kuppauksella on myös symbolinen merkitys. Pahan veren mukana hoidettavasta poistuu huonoja muistoja ja ikäviä ajatuksia. Kuppauksen jälkeen hän on hieman vapaampi kuin aikaisemmin.

Olen koulutukseltani karjakko, mutta käyn lypsämässä ystäväni maitotilan lehmiä vain silloin, kun pidän lomaa kuppaamisesta.

Lypsäminen on rentouttavaa ja myös se on osa luonnon kiertoa. Kun veri ja maito virtaavat, niin elämä kulkee eteenpäin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit