Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Donnerin Seikkailun kuvaukset päätökseen

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Tv-filmisarja Helsingistä

– Tämä on minun paras elokuvani, sanoo Jörn Donner elokuvastaan "Täällä alkaa seikkailu". Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja näyttelijät tajusivat ihmeteltävän hyvin tarkoitukseni, vaikka tuon ne joskus hankalasti esiin, mainitsi ohjaaja tiedotustilaisuudessa, joka oli järjestetty Donnerin viimeisen elokuvan kuvausten päättymisen johdosta.

– Elokuvani on kuvaus rakkaudesta, mutta tällä kertaa se ei liiku erotiikan piirissä, vaan tunteet ovat etusijalla. Olen tämän elokuvan avulla halunnut selvittää ennen kaikkea miehen sielunelämää. Se on kuvaus täysikasvuisista ihmisistä ongelmineen, ohjaaja kertoi.

– Minua on joskus moitittu siitä että elokuvani tapahtumat liikkuvat ns. paremmissa piireissä ja päähenkilöiden elämässä on työ taka-alalla. Tässä elokuvassa he liikkuvat työympäristössä, mutta olen nostanut elokuvan tapahtumat hieman todellisuuden yläpuolelle. En pidä naturalistisesta kerronnasta. Siksi mies on menestyvä arkkitehti, nainen muotiostaja, joilla ei ole rahahuolia ja jotka liikkuvat epätavallisilla paikoilla. Voisin sanoa tätä taiteelliseksi pyrkimyksekseni.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!