Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yves Saint-Laurentin kokoelma – virkistävä päätös muotishowlle

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
(Helsingin Sanomain kirjeenvaihtajalta)
Pariisi, 6. 8. (Maire Varhela)

Ujona kuin koulupoika tuli nuori pariisilainen silmälasipäinen ja pitkätukkainen muotisuunnittelija Yves Saint-Laurent näyttäytymään lehdistölle tänään kokoelmansa esittelyn päätyttyä egyptiläisen muumion muotoiseen valkoiseen villalangasta käsinvirkattuun pitkään morsiuskaapuun pukeutuneen mannekiinin liu'uttua pois näköpiiristä. Valtavin suosionosoituksin tervehdittiin Saint-Laurentia, joka monien mielestä on yltänyt parhaaseen tähänastiseen suoritukseensa.

Saint-Laurent on luonut eräänlaisia pikkutyttölook-vaatteita, joissa poninhäntäkampauksinen mannekiini näyttää viattomalta äidin kullalta. Hameet ovat lyhyet ja yltävät noin puoliväliin polvia.

 – Aivan ihmeellisellä tavalla on Sain-Laurent yhdistellyt värejä puvuissaan. Hänen peruspukutyyppinsä on hihaton melkein suora jerseypuku, joka on ikäänkuin rakennettu erivärisistä suorakulmaisista kappaleista. Jos ei muuta niin ainakin sivusaumoissa, hihanrei'issä, kaula-aukon ja helman ympärillä on toista väriä. Joskus kulkee kapea erivärinen raita jossakin sivulla edessä ja muodostaa poikittain kulkevan erivärisen juovan kanssa suorankulman. Yhdessä jerseypuvussa oli käytetty neljän värisiä kuvioita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit