Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aito Mäkisen thrillerikomedia Vaaksa vaaraa kuvattu loppuun

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Carola on tämän kesän uusi näyttelijälöytö suomalaisessa elokuvassa.
Carola on tämän kesän uusi näyttelijälöytö suomalaisessa elokuvassa.

Aito Mäkinen, joka viime kesänä ohjasi "Onnellisten leikkien" ensimmäisenä osana esitettävän Juulian, on alkukesän valmistanut toista varsinaista juonifilmiänsä "Vaaksa vaaraa", jonka kuvaus näinä päivinä on saatu loppuunsuoritetuksi. Elokuva on laadultaan toiminnallinen thrillerikomedia ja sen tapahtumat sijoittuvat kokonaan Helsinkiin, missä myös kuvaukset on kokonaan suoritettu.

Tarinan pohjana on Aito Mäkisen ja hänen kuvaajansa Heikki Katajiston oma käsikirjoitus sangen vilkkaasta tapahtumasarjasta, jonka saa käyntiin alkujaan pikkutytön kidnappaus. Tätä tyttöä esittää elokuvassa pieni Susanna Vilska, jonka isä tunnetaan kotimaisesta elokuvasta jo parisenkymmentä vuotta. Päätekijöinä ovat tapahtumissa yökerholaulajatar, tummatukkainen laulajatyttö Carola, sankarina puhelinlaitoksen lomalla oleva virkailija Pekka Sahenkari, joka jo on nähty muutamassa uudessa filmissä ja hänen vaaleana morsiamenaan Elina Salo. Roistoja kuuluu olevan mukana aika liuta, pääroistona Eddie Stenberg ja hänen lähiapulaisenaan mm. Yrjö Tähtelä.

Carola laulaa elokuvan tapahtumakierteisiin tavallaan liittyvät Pentti Lasasen hänelle säveltämät laulut omassa roolissaan, Pentti Lasanen ja yhtye Four Cats esittää puolestaan uuden kansanlaulun sovituksen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit