Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ei juustoa ilman savua

Ihmiset
 
Seppo Kaisla

Mitä ottaa tähtitieteilijä tämän viikon taivasilmiön hurmaannuttamana?

–Perseidit olalle!

– Nasta rovio, sanoi venäläinen, kun palavia länsielintarvikkeita katseli.

A. Hitler järjesti Saksassa kirjarovion, mutta Venäjällä roviolle tuomittiin epävenäläiset elintarvikkeet, joilla yritettiin salakuljettaa länsikaloreita venäläisten elimistöihin.

Ei pidä kuitenkaan rinnastaa Putinia kuuluisaan itävaltalaissyntyiseen valtiomieheen. Hänellä oli viikset ja Putinilla ei ole. Lisäksi toisen ulkomaille toimittamat miehet olivat harmaita ja toisen vihreitä.

Stalinin ajoista venäläisten on pitänyt varoa kärähtämistä, mutta juustolla ei sentään ole ollut mitään pelättävää. Silminnäkijät vakuuttavat, ettei sitä koskaan nähty leireillä.

Putin on joka tapauksessa antanut flambeeratuille häränselyksille ja virolaiselle suitsujuustolle aivan uuden ulottuvuuden.

– Palaako, kysyi Vasili Oltermannia Dimitrille tarjotessaan.

Pohjois-Korea siirtyi ajassa puoli tuntia jälkeen. Askel on riittämätön, koska oikeasti maa on 78,4 vuotta jäljessä mistä tahansa maapallolla sovellettavasta ajasta. Aikaero on niin kova, että matkailijoita Pohjois-Koreassa riittää vähän.

Eteläiselle naapurilleen maa on vieraskorea.

Monokulttuurin kannattajat kansoittivat aiemmin Rukan, Levin ja Saariselän. Nykyään monokulttuurisia ovat suomalaiset yritykset, joista saa monoa myös kesällä. Jos taas Italiassa on mono vinossa, se kannattaa jättää nauttimatta.

Monokulttuuri on sikäli ennallaan, että sen ympärillä pyörii yhä monenlaista hiihtäjää. Sukset menevät ristiin niin kuin entisellä papilla ja latu-uskottavuus on heikko.

Muistatko vielä koulusi alkamisen? – Tietysti. Lauttasaaren yhteiskoulu alkoi Isokaarelta ja päättyi Myllykallioon.

Seppo Kaisla hs.ihmiset@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit