Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neekerikaupunginosassa taas uusia vakavia välikohtauksia

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Poliisi viemässä kahta neekeriä mustien muslimien moskeijasta sen jälkeen kun poliisit ja kansalliskaarti olivat ampuneet sitä kohti väkivaltaisuuksien puhjettua uudelleen.
Poliisi viemässä kahta neekeriä mustien muslimien moskeijasta sen jälkeen kun poliisit ja kansalliskaarti olivat ampuneet sitä kohti väkivaltaisuuksien puhjettua uudelleen. Kuva: Lehtikuva
Los Angeles,
18. 8. (UPI)

Poliisit ja kansalliskaartilaiset avasivat keskiviikkona tulen mustien muslimien moskeijaa vastaan neekerialueella, jossa viikon kestäneiden veristen mellakoiden oli jo ilmoitettu päättyneen.

Viranomaiset tulittivat rakennusta pistooleilla, kivääreillä ja haulikoilla sen jälkeen kun vahvasti aseistettujen neekerien oli ilmoitettu saapuneen moskeijaan ja ampuneen sieltä poliiseja. Kahdeksan neekeriä loukkaantui käsikähmässä, joka syntyi poliisien tunkeuduttua temppeliin.

Laukaustenvaihto oli tuorein niistä uusista, vakavista välikohtauksista, joita on puhjennut Los Angelesin neekerikaupunginosassa. Paikka on ollut murhien, tuhopolttojen ja ryöstöjen näyttämönä jo viime viikon keskiviikosta lähtien. Kuvernööri Edmund G. Brown poisti tiistaina ulkonaliikkumiskiellon määrättyään alueelle 15.000 kansalliskaartilaista ja poliisia.

Kiellon poistaminen aiheutti heti uusia väkivaltaisuuksia. Valkoisia vihaavien mustien muslimien moskeijaa vastaan toimeenpantiin hyökkäys, eräs neekeri haavoittui paetessaan kansalliskaartin sotilaita katusulun luona, sala-ampujat tulittivat poliiseja ja lähellä Wattsin aluetta ajaneen lehtimiehen autoa ammuttiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit