Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nina Ruotsalainen: Vinksahtanutta ruokaa

Ihmiset
 
Nina Ruotsalainen
Nina Ruotsalainen
Palstalla haastatellaan
ajankohtaisia ihmisiä.

 

Helsinki Night Marketin tuottaja ja ideoija Nina Ruotsalainen harmittelee, ettei tapahtumassa saa vielä myydä hyönteisiä syötäväksi. Mutta kaikkea muuta erikoista sapuskaa löytyy kyllä.

Miksi hyönteisiä ei saa ostaa syötäväksi?
"Meillä ei ole lupaa myydä hyönteisiä elintarvikkeiksi. Kyseessä on EU-lainsäädäntö, joka on sama kaikissa EU-maissa, mutta jota tulkitaan monissa maissa eri tavalla: esimerkiksi Hollannissa hyönteistuotteet ovat jo ravintoloissa ja kauppojen hyllyillä. Ajattelimme, että voisimme saada poikkeusluvan, mutta ei se onnistunut. Harmi."

Mitä muuta syötävää siellä sitten on?
"Laidasta laitaan. Tarkoituksena on, että 29:n ruokamyyjämme menut olisivat kaikki vähän vinksahtaneita ja erikoisia. Menu on Facebookissamme, sieltä voi katsoa."

Millainen tunnelma tapahtumassa on?
"Se kumartaa Aasian yömarkkinoille, mutta vinksahtaneesti. Tunnelma on hämyinen ja vähän hullu. Yhtäkkiä vastaan saattaa tulla tulitaiteilija, ennustaja tai katutaikuri."

Helsinki Night Market 20.–21. 8. Yömarkkinoilla eksoottista katuruokaa, taidetta, työpajoja ja esityksiä. Teurastamo (Työpajankatu 2) klo 16–23. Vapaa pääsy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!