Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Timo Mäkinen ja Rauno Aaltonen käyvät armotonta soratietaistoa yön pimeydessä

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Timo Mäkinen otti johdon jo kolmen pikataipaleen jälkeen. Rauno Aaltonen on kuitenkin aivan tuntumassa.
Timo Mäkinen otti johdon jo kolmen pikataipaleen jälkeen. Rauno Aaltonen on kuitenkin aivan tuntumassa. Kuva: Lehtikuva
Jyväskylä, perjantaina.
(Heikki Parkkonen)

 

Tuskin vilkkainkaan mielikuvitus olisi etukäteen pystynyt loihtimaan sellaista mieletöntä taistelua, jolla Jyväskylän Suurajojen kahden vuorokauden välienselvittely voitosta, kunniasta ja EM-pisteistä alkoi.

Ensimmäisestä Harjun pyrähdyksestä lähtien on perjantai-illan ja yön hetkinä seurattu sadointuhansin silmäparein herkeämättä sorateitten varsilla erikoisesti kahden suuren rallinimemme Timo Mäkisen ja Rauno Aaltosen huimaa taistelua kärkipaikasta. Johto on vaihtunut jokaisen erikoisosuuden jälkeen ja puolenyön maissa oli miehillä eroa vain vajaa kolme sekuntia.

Runsaat puoli minuuttia edellisten jäljessä syöksyi yön pimeällä sorapoluilla aina vaarallinen Raimo Kossila, jota vastaavasti ajoivat kiihkeästi takaa parin viime vuoden kuluessa raketin tavoin ajamme Simo Lampinen ja Jorma Lusenius. Näiden edelle on tunkeutunut väenväkisin Ruotsin kokenut ja kovaotteinen Berndt Jansson. Nämä kaikki kolme ajajaa mahtuvat kahdeksan sekunnin sisään.

Kokonaisuutena on sanottava, että tuskin koskaan on Suomen (tai muun maailman) rallipoluilla nähty sellaista vauhtia, autonkäsittelyn huippusuorituksia ja rämäpäistä rohkeutta kuin tänä vuonna Jyväskylässä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit