Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kansallisoopperan näytäntökausi avattiin

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Tähtitason leppoisa seurusteluhetki Kansallisoopperan näytäntökauden avajaistilaisuudessa. Vas. laulajatar Eini Liukko-Vaara, prof. Matti Lehtinen, Anita Välkki sekä pianotaiteilija Cyril Szalkiewicz.
Tähtitason leppoisa seurusteluhetki Kansallisoopperan näytäntökauden avajaistilaisuudessa. Vas. laulajatar Eini Liukko-Vaara, prof. Matti Lehtinen, Anita Välkki sekä pianotaiteilija Cyril Szalkiewicz. Kuva: Lehtikuva

Lähes 30 eri teosta ja maineikkaita vieraita Oopperan syysohjelmistossa.

Toivomme hartaasti, että Suomen Kansallisoopperan säätiön hallintoelimet onnistuvat pyrkimyksissään johtaa oopperamme läpi niiden monien vaikeuksien joita sen eteen on ilmaantunut. En usko, että koko maailmassa on toista kansallista oopperalaitosta, joka saa turvautua liikepankkien antamiin vekseliluottoihin voidakseen maksaa henkilökuntansa palkat, totesi johtaja Alfons Almi puhuessaan eilen Kansallisoopperan näytäntökauden avajaistilaisuudessa.

 – Mielenkiintoisena saavutuksena on Kansallisoopperan nyt ohjelmistoonsa ottama Bernsteinin West Side Story, jonka ensi ilta on 21. 10. Musiikin johtaa oopperaan tästä syksystä alkaen kiinnitetty nuori, keväällä New Yorkin Juilliard-koulusta saapunut Leif Segerstam.

 – Merkittävä tapaus syyskaudella on Wagnerin Tristanin ja Isolden ensi-ilta 18. 11. Vierailijana on Anita Välkki. Mainittakoon, että Anita Välkki tulee laulamaan Isolden Metropolitanissa kevätkaudella a että hänen Tristaninaan tulee ilmeisesti olemaan Pekka Nuotio. Teos esitetään meillä alkukielellä. Isolden lisäksi Anita Välkki vierailee heti kauden alkaessa myös Toscan nimiosassa sekä kerran Turandotina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit