Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Beatles-Ringo aiheuttaa diplomaattisia vaikeuksia

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Sveitsin Lontoon-suurlähetystö on joutunut diplomaattisiin vaikeuksiin, koska lähetystön naapurina on tuuheatukkainen beatle Ringo Starr. Uhkavaatimusta ei ole vielä esitetty, mutta ongelma näyttää aiheuttavan vakavaa huolta kokeneiden diplomaattien piirissä.

Hänen Ylhäisyytensä de Fischer, Sveitsin Lontoon-suurlähettiläs, on Ringo Starrin, Beatles-yhtyeen rumpalin ja Englannin imperiumin ritarikunnan jäsenen (MBE), naapuri.

Näyttää siltä, että Ringon vierailijat eivät käyttäydy yhtä diplomaattisesti kuin de Flscherin. He ovat kirjoittaneet rumia sanoja suurlähetystön seinille ja kaivertaneet sanat "I Love Ringo" (Minä rakastan Ringoa) de Fischerin asunnon seinälle.

"Se on tympäisevää", sanoi alueella asuva John Ware. "Ihailijat ovat kirjoittaneet rumia sanoja suurlähetystön ja muiden rakennusten seinille."

Eräs Sveitsin lähetystön virkailija sanoi: "Seinä on tullut hyvin rumaksi. Se on maalattava uudelleen. Se on ikävää lähetystön kannalta; mutta mitä voimme tehdä?"

Siepatkaa maalaajat itse teossa, sanoo poliisi.

"Autonkuljettajamme sanoo, että osa näistä lapsista käyttää kieltä, joka on pahempaa kuin taisteluhaudoissa käytetty kieli sodan aikana", lähetystövirkailija huomautti.

Ringon ihailijat vartioivat alituiseen rumpalin talon lähellä Montagun aukiolla, Marylebonessa, joka on Lontoon hienostokaupunginosaa.

Torstaina eräs lähetystövirkailija sanoi, että tilanne on toistaiseksi helpottunut, koska yhtye on matkustanut kiertueelle Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Mutta diplomaattinen kriisi on odotettavissa, kun he palaavat.

HS

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?