Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nainen valtuuston johdossa Pyhtäällä

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Tällä hetkellä on Suomessa vain yksi nainen, joka kunnanvaltuuston kokouksissa napauttelee puheenjohtajan nuijaa. Hän on Pyhtään kunnanvaltuuston puheenjohtaja Katri Lindfors.

Rouva Katri Lindfors, viiden tyttären äiti, on ollut mukana kunnanasioissa jo 18 vuotta ja mielenkiinto on lisääntynyt kokous kokouksen jälkeen. Vain kaksi kertaa hän on jäänyt tulematta tuolilleen, toisella kertaa sairaus oli esteenä; toisella iloinen perhetapahtuma, perheenlisäys. Hänen innostuksensa yhteiskunnallisiin ja kunnallisiin asioihin on yltänyt muuhunkin kuin kunnankokouksiin. Erilaiset järjestöt ovat olleet myös rva Lindforsin sydäntä lähellä. – 

Onko Katri Lindforsin koti ja. perhe kärsinyt äidin harrastusten vuoksi? Hänen viidestä tyttärestään on enää vain kaksi kotona. Tyttäriin on tarttunut äidin tomeruus ja selkeys asioiden käsittelyssä. Yksi heistä seuraa äidin jälkiä ja opiskelee YKK:ssa yhteiskuntatieteitä. – 

Katri Lindfors hymyilee aurinkoisessa olohuoneessa tyytyväisenä kukkakimppujen koristaessa jokaista mahdollista paikkaa.

– Meillä on oikein hyvä sopu kunnanvaltuustossa. Kyllähän minä naisena olen saanut kuulla joiltakin kollegoiltani "tunteella pelaamisesta". Harrastukset ja ennen kaikkea tosi kiinnostus niitä kohtaan laajentavat katsomuksia eri aloille. Perheenäidin ammatti on vaativa ja raskaskin, senpä tähden onkin pidettävä itsensä pirteänä ja elämässä mukana olevana harrastusten avulla. Rouva Lindfors puhuu asioista selkeästi ja varmasti.

Rouva Lindforsin aviomies, Pyhtään kunnan palopäällikkö, ei ole ollut vaimonsa toimia vastaan, yhdessä on pohdittu ja sopu säilytetty.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!