Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hyvin ruokkii koululaiva poikansa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
HS
Päällystön keittiössä oli eilen kiirettä. Reippaasti hääri Milazzi Mizta valmistaessaan "Cannelloni alla Sovuntinoa". Hänellä on kädessään juuri valmistunut tarjoiluvadillinen näitä herkkuja. Tomaattisoseen päälle on ripoteltu hieman juustoraastetta.
Päällystön keittiössä oli eilen kiirettä. Reippaasti hääri Milazzi Mizta valmistaessaan "Cannelloni alla Sovuntinoa". Hänellä on kädessään juuri valmistunut tarjoiluvadillinen näitä herkkuja. Tomaattisoseen päälle on ripoteltu hieman juustoraastetta. Kuva: HS

Jos armeijan marssimisesta tyhjin vatsoin ei tule mitään, niin vielä vähemmän sujuu purjehtiminen nälkäisenä. Parhaillaan Helsingissä vierailulla olevan muhkean livornolaisen koulupurjelaiva Amerigo Vespuccin kahdeksassa keittiössä työskennellään reipasta vauhtia, jotta saataisiin suuhunpantavaa runsaasti yli 400 miehelle, joiden kotina tämä alus nyt on. Lisäksi päällystön keittiössä on vieraskiireitä, sillä juuri odoteltiin alukseen lounasvieraita ja keittiön "valtias" Milazzi Mizta viimeisteli herkkujaan. Hän valmisti herkullisen näköisiä sarvia, joita hän nimitti Cannelloni alla Sovuntinoksi. Tämä hyväntuulinen, kookas mies hääri keittiössään ja aivan solkenaan täyttyivät tarjoiluvadit. Taikinan hän valmisti aitoon italialaiseen tapaan pöydällä. Siihen tarvittiin 10 kananmunaa, kilo vehnäjauhoja ja puoli lasillista maitoa ja hieman voita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit