Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laaja rauhantunnustelukierros käynnissä monilla tahoilla

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Pariisilaiset eivät ole näin kesällä turhan tarkkoja määräyksistä - liikennemerkki osoittaa, että tällä kohtaa katua on pysäköiminen kielletty ja yläpuolella oleva lisäselvitys kertoo, että kielto on tarkoitettu noudatettavaksi koko kadun pituudelta.
Pariisilaiset eivät ole näin kesällä turhan tarkkoja määräyksistä - liikennemerkki osoittaa, että tällä kohtaa katua on pysäköiminen kielletty ja yläpuolella oleva lisäselvitys kertoo, että kielto on tarkoitettu noudatettavaksi koko kadun pituudelta.
Hels. San. kirjeenvaihtajalta
Lontoo 29. 8. (Olavi Aarrejärvi)

De Gaulle nousemassa välittäjäksi

Vietnamin sodan lopettamismahdollisuuksista keskusteltiin viikon vaihteessa enemmän, vakavammin ja korkeammalla tasolla kuin ehkä koskaan aikaisemmin sen jälkeen kun amerikkalaiset ryhtyivät pommittamaan Pohjois-Vietnamia, arvelivat poliittiset tarkkailijat Lontoossa. Tätä laajaa keskustelua ei sinänsä pidetä enteellisenä neuvottelujen osalta mutta joka tapauksessa rohkaisevana ja toivoa antavana merkkinä.

Kuvaavaa näille rauhantunnustelukosketuksille on, että kaikkien blokkien mielipiteet näyttävät olevan samanaikaisesti esillä korkealla tasolla. Ranskalaiset sanovat presidentti de Gaullen valmistautuvan nyt toden teolla välittäjäksi, Yhdysvaltain ulkoministeri on vihjaissut parhaillaan New Yorkissa olevasta eurooppalaisesta professorista, Nasserin ilmoitetaan tutkivan mahdollisuuksia saada Neuvostoliiton tuki uudelle liittoutumattomien maiden sovintoehdotukselle, pääsihteeri U Thant neuvottelee eri maiden YK:n suurlähettiläiden kanssa ja myös Englannin pääministeri Harold Wilson ilmoittaa jatkavansa pyrkimyksiä rauhan hyväksi. Ghanan presidentti Kwame Nkrumah sitä vastoin näyttää luopuvan leikistä, jota hän ei koskaan toden teolla aloittanutkaan.

Lontoon lehtien ulkomaankirjeenvaihtajien raporteista ilmenee, että Ranskan presidentillä on ilmeisesti tällä hetkellä ainakin parhaat yhteydet eri osapuoliin. Pariisissa vierailee tällä hetkellä suuri pohjoisvietnamilainen kauppavaltuuskunta ja heidän joukossaan on useita vietkongin miehiä. Yhdysvaltain alivaltiosihteeri George Ballin otaksutaan saavan tavalla tai toisella tilanneselostuksen näistä yhteydenotoista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit