Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Myynti alkaa jälleen Hietalahden hallissa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
HS
Eilinen päivä oli kiireinen Hietalahden hallin kauppiaille. Avauspäivää varten oli kaikki tuotteet saatava paikoilleen. Kuvassa rouva Elma Jaromaa järjestämässä myyntipöytää kuntoon.
Eilinen päivä oli kiireinen Hietalahden hallin kauppiaille. Avauspäivää varten oli kaikki tuotteet saatava paikoilleen. Kuvassa rouva Elma Jaromaa järjestämässä myyntipöytää kuntoon. Kuva: HS

Hietalahden halli Helsingissä on ollut korjaustöiden vuoksi suljettuna kahden kuukauden ajan. Se näyttää uudet kasvonsa asiakkailleen tänään. Varsinaista kustannusarviota ei korjauksia aloitettaessa voitu tehdä ja niinpä onkin nyt välttämätöntä saada lisämäärärahoja kulujen peittämiseksi. Halliin on asennettu uusitut lämmityskojeet, joiden teho on noin 20 prosenttia suurempi kuin aikaisempien. Suuri osa puurakenteista on jouduttu uusimaan ja kattopinnat, seinät ja lattiat on maalattu. Kokeiluna on osa lattiapintaa käsitelty sementin päälle lasketulla erikoismassalla. Lattioiden kulutus halleissa on erittäin suuri ja mikäli massa havaitaan kestäväksi, tullaan sitä käyttämään muissakin kauppahalleissa. Varsinaiset myymälät ovat kauppiaat kunnostaneet itse, kertoi halli- ja torikaupan valvoja Paavo Kivi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit