Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eläinsairaalassa hoidetaan kaikkia pieniä kotieläimiä

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Prof. Saki Paatsama esittelee sairaalaosastolla Kajaanista saakka tuotua potilastaan, Suomen pystykorvaa, jolta täytyy leikata lonkkanivel.
Prof. Saki Paatsama esittelee sairaalaosastolla Kajaanista saakka tuotua potilastaan, Suomen pystykorvaa, jolta täytyy leikata lonkkanivel.

Jalkansa katkaissut bokseri, lonkkavian saanut pystykorva, auto-onnettomuudessa loukkaantunut cockerspaniel ja kymmeniä muita koiria on jo tuotu saamaan hoitoa Helsingissä toimivaan Suomen ensimmäiseen eläinsairaalaan, joka on ollut toiminnassa kolme päivää. Pienten lemmikkieläinten vaivat ovat mitä moninaisimmat – aivan kuten ihmistenkin – ja kaikki vaivat hoidetaan huolella ja asiantuntemuksella tässä Eläinlääketieteellisen korkeakoulun laitoksessa. Suurin merkitys tämän laitoksen saamisella on kuitenkin eläinlääketieteen opiskelijoille, joiden koulutus voidaan tästä lähtien hoitaa kokonaan kotimaassa. Heti avauspäivästä lähtien on poliklinikalla ja sairaalassa vallinnut täystyöllisyys, sillä päivittäin sinne on tuotu toistakymmentä eläintä, tähän mennessä vain koiria, mutta kissojakin on tulossa, ja voi sinne viedä myös lintuja ja muita pieniä kotieläimiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit