Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Nainen sopii hyvin liikennepoliisiksi"

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Elisheva Pirchi, 20, Israelista hyvän tahdon liikennepoliisilähettiläs seisoi tomerana Erottajan liikennepöntössä ja näytti merkkiä autoilijoille.
Elisheva Pirchi, 20, Israelista hyvän tahdon liikennepoliisilähettiläs seisoi tomerana Erottajan liikennepöntössä ja näytti merkkiä autoilijoille. Kuva: Lehtikuva

Tiistaina saapui Suomeen israelilainen goodwill-lähettiläs neiti Elisheva Pirchi suoraan Kööpenhaminasta, jossa hän oli osallistunut Israelin viikon viettämiseen. Viehättävä tummatukkainen neiti Pirchi on porvarilliselta ammatiltaan poliisi. Siinä ei sinänsä ole mitään outoa, onhan meilläkin naispuolisia poliiseja, mutta israelitar on liikennepoliisi, joka kotimaansa Tel Avivin vilkasliikenteisillä kaduilla ohjaa liikennettä työkseen. Tosin siellä ei keneltäkään jää pysähtymismerkki noudattamatta kuten Helsingissä kävi eilen aamupäivän ruuhkaliikenteessä kauniin olemuksen vangittua miesten huomiokyvyn puoleensa. Meidän oloissamme on naisliikennepoliisi täysin vieras käsite, mutta Israelissa heitä on 70 tässä virassa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?