Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kempele mielessäin

Ihmiset
 
Seppo Kaisla

Sipilän, Soinin ja Stubbin hallitusta kutsuttiin aluksi kolmen ässän hallitukseksi. Neljäs ei ollutkaan hihassa. Se on Kempeleessä.

Maailman myllerryksissä hallituksemme nimen voisi vaihtaa. Sipilä johtaa Suomen pakolaishallitusta.

Timo Soinin osa perussuomalaisena ulkoministerinä ei näinä aikoina ole kadehdittava. Mitä hänelle sanoisimme?

– Mitäs läksit, kikkelis kokkelis!

Kristillisdemokraatit valitsivat Sari Essayahin puheenjohtajaksi, kun taas Päivi Räsänen lähti kävelemään. Tutkimattomia ovat kristillisten tiet.

Essayahin mukaan Suomi on pian hyvinvoinnin museo, joten Guggenheimia ei ilmeisesti tarvita. Suomen museoiminen ei ole uusi ajatus. Sitä ajoi jo Urho Kekkonen. Hän sanoi, että vaikka koko muu maailma muuttuisi kommunistiseksi, Suomi ei muutu, elleivät suomalaiset sitä halua. Tähän neuvostojohtaja Hrustsov vastasi, että sitten muu maailma tulee katsomaan Suomea kapitalismin museona.

Osittain ehdotus on toteutunut. Suomalaiset kapitalistit, mm. elintasopakolainen Nalle Wahlroos, ja kolme Portugalissa asuvaa entistä isopomoa ovat jo museokamaa, eikä uusia tahdo syntyä millään. Yksikin totesi alan niin toivottomaksi, että heitti pyyhkeen kehään ja rupesi pääministeriksi. Suomalaisilla alkaa ymmärrettävästi olla pomofobia.

Nämä Portugaliin muuttaneet pakolaisneuvokset voisivat nyt näyttää heiltä puuttunutta hyvää tahtoa ja antaa vähällä käytöllä olevat suomalaiskotinsa turvapaikan hakijoiden asuttaviksi. Idea on vapaasti käytettävissä, ja toteutuessaan se saattaisi kääntää hiipuvan keskolaisen kaupan uuteen nousuun.

Miksi VR:llä menee huonosti?

– Se kiskoo niin kovasti.

Nyt se vielä uskoo, ettei meitä ole monen junaan.

ELY-keskus on veronmaksajien rahoilla estämässä ullakkoasuntojen syntymisen Siltasaareen. Miksi?

– Siellä on totuttu pitämään vintti pimeänä. Yhä pyhä suomalainen byrokratia ei murru totisimmankaan laman edessä. ELY hei, älä jätä! Tai jätä vaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit