Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Liikenteen joustavuutta parannetaan Kalliossa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Hannu Lindroos Lehtikuva
Yleisnäkymä liikenteenjärjestelyalueelta. Kuvassa etualalla oleva Porvoonkatu leviää katkoviivaan saakka. Oikealla näkyvä Kirstinkatu jää kokonaan pois liikenteestä ja vasempaan kulmaan piirretyn rakennuksen paikalla ollut huoltoasema on jo siirretty pois ja alue jää katukäyttöön.
Yleisnäkymä liikenteenjärjestelyalueelta. Kuvassa etualalla oleva Porvoonkatu leviää katkoviivaan saakka. Oikealla näkyvä Kirstinkatu jää kokonaan pois liikenteestä ja vasempaan kulmaan piirretyn rakennuksen paikalla ollut huoltoasema on jo siirretty pois ja alue jää katukäyttöön. Kuva: Hannu Lindroos Lehtikuva

Katujen levittäminen ja liikenteen uudelleen järjestely ovat parhaillaan käynnissä Kalliossa Porvoonkadun, Sturenkadun ja Kirstinkadun muodostaman kolmion alueella. Kyseiset katujen osuudet ovat olleet jo kauan erittäin hankalia liikenteelle kapeutensa vuoksi. Uuden järjestelmän mukaan pääsee liikenne kulkemaan todennäköisesti vielä tämän vuoden puolella, kertoi dipl.ins. Hans Korsbäck kaupungin rakennusvirastosta. Uuden järjestelmän mukaan suljetaan Kirstinkatu kokonaan liikenteeltä osuudelta Porvoonkatu Sturenkatu ja se jää pelkästään tonttialueeksi. Kapeaa ja hankalaa Porvoonkatua taas levitetään noin kaksi kertaa niin leveäksi, mitä se on ollut tähän saakka ja raitiovaunukiskot muutetaan katukäytävän keskelle, etteivät ne ole haittana autoliikenteelle. Parhaillaan suoritetaan Porvoonkadulla vesijohtokanaalin ammuntaa. Sturenkatua levitetään myös noin kahden ajokaistan verran ja Läntisen Brahenkadun ja Sturenkadun kulmauksessa ollut Shellin huoltoasema on jo siirretty Läntisen Brahenkadun itäpäähän. Entinen huoltoaseman alue tulee katukäyttöön.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit