Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Surullinen tarina seuramatkailusta ei nykyisin ole mikään harvinaisuus

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Monilla suomalaisilla katkeria kokemuksia kesäajalta

Pahoja pettymyksiä ovat kuluneen matkailusesongin aikana kokeneet useat ulkomaille seuramatkalle menneet suomalaiset, joiden matka järjestelyt ovatkin yllättäen osoittautuneet täysin pätemättömiksi. Viimeksi vajaa pari viikkoa sitten ilmitulleessa tapauksessa myöhästyivät monet koululaiset ja opettajat koulusta, lomalta palaavien aikataulu meni sekaisin ja seurueille koitui suuria lisäkustannuksia matkan venyttyä viikolla. Ainakin korvausvaatimusten esittämistä, nähtävästi myös syytteen nostamista, harkitaan lisäksi kevätkesällä tehdyn Espanjan-matkan seurauksena. Tunnetut ja vakiintuneet matkatoimistot esittävät vakavan huolestumisensa tällaisista suuren yleisön luottamusta horjuttavista tapauksista, jotka heijastuvat koko matkatoimistoalaan. Tässä yhteydessä muistutetaan jälleen matkatoimistojen toiminnasta asetusehdotusta valmistelleen komitean aikaansaannoksista, jotka ovat vuosikausia olleet hautautuneina vihreän veran alle.

Odottamattomaksi ja useimpien osanottajien kiireiden vuoksi erittäin epämiellyttäväksi seikkailuksi muodostui tämän kuun alkupuolella Lähi-Idän matka, jolla oli mukana mm. kolmattakymmentä ylioppilasta ja joukko muita suomalaisia. Matkan järjestäjä, Malmössä Ruotsissa päämajaansa pitävä ja Suomeen sivutoimistonsa perustanut toimisto, ci ole pystynyt toistaiseksi antamaan asiakkailleen selvitystä siitä, miksi kaikki meni täysin sekaisin ja seurue sai palata suureksi osaksi omin neuvoin kotimaahan.

Menomatkalla sattuneen konerikon ja siitä seuranneen 8 tunnin myöhästymisen seurue oli valmis ymmärtämään ja ainakin osalla oli perillä Libanonissa oma ohjelma. Mutta tulomatka oli täydellinen pannukakku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit