Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Manchester U viihtyi Hämeenlinnassa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Lehtikuva
Turnajaisleikki sai Manchester Unitedin harjoituksia seuranneet pikkupojat suorastaan hihkumaan innosta. Taisteluparit valmiina starttiin: Edessä hevosena Pat Crerand ja ratsastajana Denis Law. Keskellä George Best ja Tony Dunne, taustalla Noel Cantwell ja Pat Dunne.
Turnajaisleikki sai Manchester Unitedin harjoituksia seuranneet pikkupojat suorastaan hihkumaan innosta. Taisteluparit valmiina starttiin: Edessä hevosena Pat Crerand ja ratsastajana Denis Law. Keskellä George Best ja Tony Dunne, taustalla Noel Cantwell ja Pat Dunne. Kuva: Lehtikuva
Hämeenlinna, tiistaina (Niilo Littunen)

Uni ja harjoitus viime hetken EC-lääkkeet

Englannin maineikas Manchester United on suorittanut tänään kevyen keskittymisensä lepäilemällä ja väläyttelemällä Kaurialan kentällä hetkittäin huippujensa, ennen kaikkea Bobby Charltonin todellista voimaa ja taiturimaisia peliesityksiä monisatapäiselle poikajoukolle. Matt Busby, Manchesterin kivikova manageri, on vahvistanut stadionin joukkueensa, joka, on sama ykkösmiehistö, joka seuran viimeisessä liigaottelussa "pesi" vahvan Chelsean 4–1. "Old Trafford" on valmis puolustamaan kunnialla seuran puna-valkoisia värejä suomalaisyleisön edessä.

Aulanko ja Hämeenlinnan leppoisan viihtyisät maisemat ovat kovan liigan repivän ilmapiirin jälkeen olleet sekä pelaajien että Unitedin johdon mieleen. Valmentaja John Cromptonin sanojen mukaan tekisi viikko Aulangolla ratsastaen, golfia pelaten ja rentoutuen ihmeitä joukkueen tulevien otteluiden suhteen, mutta siihen ei jalkapallokenttien ammattilaisilla ole varaa. Jo viikon lopulla on joukkueella Lontoossa vastassaan Arsenal. Manchester United ei kuitenkaan kiirehdi kotiinsa, vaan lähtee Suomesta vasta torstaina illansuussa Lontooseen ja kohtaa Arsenalin käymättä välillä kotona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit