Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:n niukka 3–2 tappio kaikkien aikojen EC-ottelussa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Peltoniemi ja Lindahl suurluokkaa Ratkaiseva yhteenotto pelataan 6. 10

Aitoa kansainvälistä jalkapalloilun tuntua oli eilen Stadionilla. Iltahämyssä oli katsomoihin keräytynyt 15 572 pääsylipun lunastanutta katselijaa. Tämä oli odotettukin määrä, sillä nähtiinhän kentällä eräs maailman jalkapalloilun nimekkäimmistä joukkueista, Manchester United. Odotettiin myös ennakolta, että katseltavaksemme tarjotaan korkeatasoisia jalkapallopelin taitoa, mutta siinä petyttiin. Ottelu päättyi Manchesterin voittoon maalinumeroin 3–2, puoliajan tuloksen ollessa 3–1.

Harvoin todetaan kahden nimekkään joukkueen alkutapahtumissa, että avausmaali tehdään sen jälkeen, kun 31 sekuntia on pelattu! Tähän johtoon Manchester ylettyi. Katsomo ei tämän nähtävyyden todettuaan suuriin suosionosoituksiin ryhtynyt. Kuului vain kohahdus, ja arveltiin, että HJK tulisi kärsimään maalinumeroissa murskaavan tappion. Peliajasta täyttyi neljännes, kun toinen pallo oli klubilaisten verkossa. – 

Ennakolta arveltiin, että HJK tulisi kärsimään selvän tappion maalinumeroissa, ja saisi englantilaisilta palloilijakuuluisuuksilta varteenotettavan opetuksen. Alku ennustikin tätä, mutta mitä vanhemmaksi ottelu muodostui, sitä varmemmaksi pelinsä muodostui. Joukkue ansaitsee erikoistunnustuksen, aidon kiitoksen siitä, että se ei alistunut masennustilaan vastustajien menestyksekkään alkuesityksen jälkeen, vaan pelasi kuin ei minkäänlaista vastoinkäymistä olisi tapahtunutkaan. Joukkue esitti yhden tämän pelikauden parhaimmista suorituksista. Varmaa on, että kun joukkue lähtee toiseen esitykseensä Manchesterin peliareenalle, niin katsomo siellä tulee yleisöstä täyttymään.

Siitä huolimatta, että HJK asettui peliin varamiehin, niin on sanottava, että "uudet kasvot" täyttivät tehtävänsä täysin kiitettävästi. Maalivahti Paavo Heinonen esitti jälleen varmaa kuntoa. Takaiskumaaleihin hän on syytön, mutta paljosta klubi saa kiittää häntä lukuisien kriitillisten tilanteitten selvittämisestä. Jaakko Murtovaara pelasi eilen rohkeaan tyyliin, itseensä luottaen ja taklauspeliin onnistuneesti puuttuen. Jalava joutui kylläkin monesti nopsan Astonin yllättämäksi, mutta vetäisi myöskin monesti pitemmän korren lähitilanteissa. – 

HJK:n eturivin parhain oli luonnollisestikin Kai Pahlman. Hän oli täysin saman teholuokan pallonhallitsija ja taituri niin oveluudessa kuin vaarallisten hyökkäyksien kehittäjä kuin nimekkäät brititkin. Vapaapotkusuorituksensa ovat todella mestariesityksiä. Kari Lehtolainen oli eilen odotettua säyseämpi lähitilannepelissä. Raimo Pajo ja Kai Kaartinen, kuten vasen laitahyökkääjä Jarmo Lindahl yrittivät parhaansa. Siitä heille kiitos eikä moite.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!