Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lapinlahden silta valmistuu - valoja saadaan vielä odottaa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Reijo Koskinen
Perjantaina avattavan Lapinlahden sillan työmaan rauhaa rikkoo nyt vain yksinäisen traktorin ääni. Yli kaksi vuotta kestänyt urakka on viimeistelyvaiheessa.
Perjantaina avattavan Lapinlahden sillan työmaan rauhaa rikkoo nyt vain yksinäisen traktorin ääni. Yli kaksi vuotta kestänyt urakka on viimeistelyvaiheessa. Kuva: Reijo Koskinen

Suomen suurin, komein ja kallein silta alkaa valmistua. Vain kourallinen työmiehiä työskentelee Lapinlahden sillan viimeistelytöissä, jotka saadaan suunnitelmien mukaan päätökseen avajaispäivään – perjantaihin – mennessä. Tänään valmistuu vielä maanantaina töitten alla ollut kaideosuus kaupungista tulevalla väylällä. Vanhoista rautatiekiskoista paloiteltuja kaidepölkkyjä oli eilen iltapäivällä enää 60 sijoittamatta.

Lapinlahden silta alkaa olla esittelykunnossa – mutta vain päiväsaikaan. Sähköpylväitä ei näet ehditä avajaisiin mennessä saada edes pystytetyiksi, koska kaupunki ja valtio eivät vielä ole päässeet sopimukseen kustannusosuuksiensa suuruudesta.

– Niin, Lapinlahden uusi silta avataan lokakuun 1. päivänä, mutta sillan valaistusta saadaan vielä odottaa, sillä sähkölaitokselle ei ole tullut minkäänlaista määräystä sähköasennusten aloittamisesta. Suunnitelmat ovat olleet meillä valmiina jo pidemmän aikaa, mutta tietääkseni el edes määrärahaa ole vielä esitetty budjetissa. Sähkölaitos on siis odottavalla kannalla ja ryhdymme asennustöihin heti kun kaupungin ja valtion välisissä neuvotteluissa päästään ratkaisuun, kertoi dipl. ins. Toivo Argillander Helsingin kaupungin sähkölaitokselta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit