Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Handles Franklin: Maailmanluokan pallottelua

Ihmiset
 
Palstalla haastatellaan
ajankohtaisia ihmisiä.
Handles Franklin
Handles Franklin

Koripallo saa tänään näyttävää kyytiä, kun palloon tarttuu yhdysvaltalainen Harlem Globetrotters -joukkue. Taiturimaisia näytösotteluita pelaava ryhmä vieraili Suomessa edellisen kerran 1990-luvulla. Handles Franklin on kuulunut joukkueeseen vuodesta 2007 lähtien.

Miten sinusta tuli jäsen?
"Olin aina haaveillut pääseväni Globetrottersiin, mutta en keksinyt, miten sen tekisin. Minusta tuli yksi maailman parhaista koripallotaitureista, ja joukkue löysikin minut!"

Miten opit tekemään temppuja koripallolla?
"Katselin Globetrottereista tehtyä piirrettyä 6-vuotiaana, tartuin heidän innoittamana koripalloon. En ole pallosta sittemmin irti päästänyt. Kiertueella pelaamme joka päivä ja harjoittelemme kaksi tuntia ennen peliä. Kanniskelen palloa kaikkialle mukanani."

Millainen show nähdään?
"Jotakin aivan ainutlaatuista. Show on erityinen, koska sen parissa viihtyy koko perhe. Koripallosta ei tarvitse edes pitää nauttiakseen pelistä. Luvassa on ilmavia donkkeja, temppuilua pallon kanssa ja paljon huumoria."

Helsingin Jäähalli klo 14 ja 19. Edullisimmat paikat loppuunmyyty, lippuja löytyy vielä hintakategoriasta 63,50–248,50 euroa. (Nordenskiöldinkatu 11–13)

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit