Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Manchester United ei tuntenut kotonaan armoa HJK katosi Old Traffordin sumuun numeroin 6 - 0

Ihmiset
 
30 388 katsojaa riemuitsi omiensa hienoa suoritusta
John Connelly on pukannut tarkasti alanurkkaan, eikä Paavo Heinonen voi hyvästä heittäytymisestään huolimatta tapahtuneelle mitään, Manchester United johtaa 1–0!
John Connelly on pukannut tarkasti alanurkkaan, eikä Paavo Heinonen voi hyvästä heittäytymisestään huolimatta tapahtuneelle mitään, Manchester United johtaa 1–0!
Hels. San. kirjeenvaihtajalta Manchester, keskiviikkona (Jaakko Kahila)

Manchester United ei tuntenut kotikentällään Old Traffordin stadionilla armoa ja niin sai Helsingin Jalkapalloklubi antautua numeroin 6–0 englantilaisten pallotaiturien pyörityksessä Euroopan Cupin ensimmäisen kierroksen toisessa osaottelussa. Taukotilanne oli Busbyn "pienokaisten" hyväksi 2–0. Ensimmäinen joukkueiden välinen ottelu päättyi Helsingissä Manchester U:n hyväksi 3–2, joten yhteisnumeroiksi saatiin englantilaisten punapaitojen 9–2 voitto, joka takaa heille jatkopaikan Euroopan Cupissa.

Old Traffordin jalkapallostadionilla vallitsi koko ottelun ajan erittäin sakea sumu. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt 30 388 katsojaa, jotka riemuitsivat omiensa menestystä täysin äänijäntein. Old Traffordin valaistus tuotti melkoisen pettymyksen suomalaisille, sillä se ei ollut läheskään Helsingin Olympiastadionin veroinen.

Manchester United esitti koko ottelun ajan jalkapalloilua parhaimmillaan. Sen peli oli tyypillistä englantilaista palloittelua, jossa yhtyvät mielikuvitus, vauhti ja kovuus kivuttomasti toisiinsa. Joukkue oli aivan kuin uudestisyntynyt sitten Helsingin kamppailun, eikä se jättänyt HJK:lle juuri minkäänlaisia mahdollisuuksia. Voittajien puolustuksesta ei tämänkertaisen ottelun perusteella voi paljoakaan sanoa, silla se pääsi tehtävässään melko helpolla. Kaikki "alakerran" miehet täyttivät kunnialla paikkansa, eikä kenelläkään sattunut pahempia munauksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit