Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Autotuonti väheni selvästi elokuussa

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat

Uuden autoverolain vaikutukset alkavat näkyä jo ulkomaankaupan luvuissa. Tullitilaston ennakkotietojen mukaan tuotiin maahan elokuussa vain 4 527 henkilöautoa, mikä on lähes 3.000 vähemmän kuin heinäkuussa ja yli 2.000 vähemmän kuin vuotta aikaisemmin.

 – Valtio on moottoriajoneuvojen tuonnista perinyt auto- ja moottoripyöräveroina 146,2 miljoonaa markkaa tänä vuonna. Viime vuonna autonostajat maksoivat veroa 121,5 miljoonaa markkaa. Elokuun tuonnista veti valtio tänä vuonna 7,5 milj. markkaa ja vuosi sitten 10,7 milj. markkaa. Elokuun supistunut autontuonti on samalla vähentänyt valtion tuloja.

 – Itäautojen osuus Suomen automarkkinoilla on supistunut viimevuotisesta. Kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana tuotiin maahamme henkilöautoja itäryhmän maista 8.641 kappaletta, mikä edustaa noin kymmenettä osaa maahan tuoduista henkilöautoista. Viime vuonna tuotiin kahdeksan ensimmäisen kuukauden aikana 10.020 itäautoa, joitten osuus koko tuonnista, 69.653 kappaletta, on selvästi suurempi kuin tänä vuonna.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit